KÉRDÉSE VAN?

1ÉRTÉKESÍTÉS: +36 20 / 428 3070
2SZERVÍZ: +36 20 / 428 3100
3ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 85 / 460 735
24 órás ügyfélszolgálatunk van, elérhetők vagyunk bármikor, hétvégén is!

VAGY AKÁR SKYPON

Mátrai Zoltán

Kovács Gabriella

 

Kedvezménnyel a profik világába

 

A BASF és az AGRÁRIN Kft. együttműködésében az idei évtől egy eddig példa nélküli lehetőség nyílik a szőlőtermesztők számára.

15%-os kedvezménnyel vásárolhat iMETOS meteorológiai állomást, amennyiben az állomással és annak adataival csatlakozik a BASF szőlő növényvédelmi előrejelző rendszeréhez, amely a www.szoloelorejelzes.basf.hu oldalon keresztül érhető el.

Amennyiben csatlakozik az akcióhoz, nem csak egy professzionális meteorológiai állomáshoz juthat kedvező áron, hanem egy olyan rendszerhez csatlakozhat, amelyben az adatokat és az abból nyert előrejelzést egy magyar nyelvű, felhasználóbarát és a két cég  szakemberei által folyamatosan fejlesztett honlapon keresztül érheti el.

A meteorológia állomás (iMETOS) alaphelyzetben hő, pára, csapadék és levélnedvesség mérő szenzorokat tartalmaz, de kiegészíthető egyéb érzékelőkkel is (talajhőmérséklet, talajnedvesség, szélsebesség, szélirány, globálsugárzás, stb). Az állomás teljesen önműködő, külső áramforrást nem igényel, gyakorlatilag bárhová telepíthető, áramellátását napelem biztosítja. Az adatok egy GSM-modem segítségével folyamatosan és automatikusan bekerülnek egy adatbázisba.,Ebből a számítógépes rendszer óránként kiszámítja a különböző betegségek (lisztharmat, peronoszpóra, szürkerothadás, feketerothadás) fertőzési kockázatát, így Ön a mért és számított adatokat is folyamatosan nyomon követheti számítógépén.

A www.szoloelorejelzes.basf.hu oldalon a saját állomásán kívül láthatja a rendszerbe kapcsolt összes állomás adatait, növényvédelmi szempontból fontos adatelemzéseket és számításokat végezhet. Az oldalon folyamatosan jelennek meg az ország összes borvidékére vonatkozó, helyi szakemberek által készített szöveges növényvédelmi előrejelzések is. Mindezekkel az információkkal felvértezve Ön a lehető legbiztonságosabb technológiát alakíthatja ki az ültetvénye számára. 

Már most is lehetőség van bővíteni a rendszer szolgáltatásait helyi időjárás előrejelzéssel is, amely az állomás közvetlen környékére ad 5 napos előrejelzést, órás bontásban. (levegő hőmérséklet, csapadék, szélsebesség). Amennyiben most rendeli meg a készülékek éves, rendszeres karbantartását, arra is vonatkozik a kedvezmény, ameddig Ön tagja a rendszernek.

A kedvezményes ajánlat részleteit keresse a www.agrarin.hu/basf oldalon!

Csatlakozzon még az idei szezonban hazánk vezető szőlő növényvédelmi előrejelző rendszeréhez! Lépjen be Ön is a profik világába, ahol a műszerek mérések, a XXI. század informatikája s a növényvédelmi szakértelem találkozik!

   

 

 

FEL

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Tájékoztató.